Puppycursus

De basistraining met uw pup!

De puppycursus bij Snuffeldog in IJsselstein is voor honden vanaf 8 weken. Deze cursus is zeer geschikt voor de jongste onder ons maar ook geschikt voor iets oudere honden waarbij de basis nog niet gelegd is (bijvoorbeeld hondjes die uit het buitenland komen).
De puppycursus bij Snuffeldog is vooral gericht op opvoeding en spelen. U ziet dit niet alleen terug in het feit dat uw hond spelenderwijs de basis commando’s leert maar er wordt vooral veel aandacht geschonken aan u en uw hond als individu.

Tijdens de cursus komen allerlei onderwerpen aanbod die uw hond tot de gehoorzame en vrolijke huishond maakt die u zo graag wilt.

Wat gaan we doen met de Puppycursus?

De oefeningen worden rustig opgebouwd en in logische volgorde aangeleerd. Er wordt o.a. aandacht geschonken aan meelopen aan de lijn zonder te trekken, zit, af, prikkels zoals geluiden en vreemde obstakels. Daarnaast wordt er ook tijd besteed in de lessen voor de dagelijkse dingen waar u mee te maken krijgt zoals zindelijkheid, alleen thuis blijven, wat zijn de regels tussen de hondeneigenaren in het park of buurt?

Wij trainen bij Snuffeldog op een grasveld in IJsselstein. Zo worden de honden juist geprikkelt zoals het ook gaat tijdens uw dagelijkse wandeling. Zo kunnen we gelijk inspelen op de behoefte van u als trainer en uw hond.

Een aanrader voor elke puppybezitter!

Kom je Puppycursus volgen bij Snuffeldog?

Tijdens de puppycursus bij Snuffeldog in IJsselstein bouwen we de lessen langzaam op, waardoor we structureel te werk gaan. Je kunt ook gelijk beginnen!

Direct inschrijven