Uitlaatservice Plus

Wilt u graag dat uw hond de volledige aandacht krijgt tijdens het uitlaten en ook nog getraind wordt? Geen zin om naar de hondenschool te komen voor enkel het getrek aan de riem? Dan biedt Hondencentrum Snuffeldog de uitkomst!

Gewoon een heerlijke wandeling met makkelijke oefeningen zoals op de stoep blijven, niet trekken aan de lijn en rustig honden passeren? Alle honden zijn welkom. We zorgen ervoor dat uw hond op een veilige manier een leuke wandeling krijgt, waarbij onze aandacht volledig op uw hond gericht is.

INDIVIDUELE wandeling met basis training
U wilt graag uw hond uitlaten, maar hij trekt zo. Of even de basis erin van honden rustig passeren en wachten bij de stoep of stoplichten. Een relaxte wandeling, maar geen zin om weken een training te volgen met uw hond? Of uw hond heeft gezondheidsproblemen en kan niet goed met een groep mee. Dan biedt de individuele uitlaatservice van Hondencentrum Snuffeldog de uitkomst! In overleg met u bepalen we hoe u de wandeling voor ogen heeft, en gaan individueel met uw hond wandelen. Hierbij krijgt u hond training hoe u dat wilt en zullen we na elke wandeling een verslagje uitbrengen waar we staan. Een wandeling duurt ongeveer een half uur.

Tarief: € 25,- losse wandeling
Tarief: €25,- per wandeling (afnamen 5 wandelingen)
cursisten Snuffeldog 5% korting!
Tarief: €22,50- per wandeling (afname 10 wandelingen)
cursisten Snuffeldog 10% korting!
*€0,25 per km reiskostenvergoeding buiten Vianen Ut.

Gedragsveranderingswandeling Plus
Bij de gedragswandeling Plus gaan we samen met u een traject aan om de dieper gewortelde problemen aan te pakken zoals bijv. uitvallen aan de lijn of extreem gedrag naar fietsers, brommers, auto’s ed.  Hierbij beginnen we met een kennismakingswandeling waarbij we kunnen zien wat het gedrag is. Daarna maken we samen een training op maat voor u. Wij zullen, zonder u, een aantal wandelingen met de hond gaan doen en u krijgt huiswerk mee om zo ook verder met de training te gaan. Halverwege zullen we een voortgangsgesprek hebben en aan het eind zullen we samen weer een wandeling maken zodat wij zeker zijn dat we het behaalde resultaat wat u voor ogen heeft hebben bereikt.  We zoeken op een veilige manier prikkels op waar uw hond moeite mee heeft, en gaan op voldoende afstand trainen om zo het probleemgedrag om te buigen. Deze wandelingen zullen 30 minuten tot max 45 minuten zijn.

Tarief afhankelijk van de benodigde training.
1e Kennismakingswandeling € 35,-
*€0,25 per km reiskostenvergoeding buiten Vianen Ut.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN KENNISMAKINGSAFSPRAAK

06-12368719 of info@snuffeldog.nl