Bachbloesem voor honden met vuurwerkangst

Vuurwerkangst bij honden is een moeilijk probleem om aan te werken. Vuurwerkangst bij honden kun je natuurlijk deels trainen met een vuurwerk cd, maar dit haalt de stress bij honden die echt vuurwerkangst hebben niet helemaal weg. Indien je een hond hebt met vuurwerkanst is dit lastig om mee om te gaan.

Wat kun je dan doen?

Een natuurlijke middel voor honden met vuurwerkangst zijn Bachbloesems. Bachbloesems zijn natuurlijke bloesems die de emotie/gemoedstoestand van een hond weer in balans brengen.

Ik, Bianca Rijssemus, ben gecertificeerd in bachbloesems voor dieren. Ik behandel onder andere honden die vuurwerkangst hebben met de bachbloesems. We hebben hier al meerdere malen goede resultaten mee gehad!

Omdat niet elke hond hetzelfde is, maak ik een persoonlijke bachbloesem op maat voor uw hond. Ik kom bij u thuis, zodat ik de hond in zijn eigen omgeving ook gelijk kan observeren. Zo heb ik gelijk een totaal plaatje van u hond!

Help uw hond met Bach Bloesem

Begin op tijd met het wennen aan vuurwerk met uw hond. Gebruik hierbij de Bach Bloesem om de gezonde gemoedstoestand van uw hond te stimuleren.

Afspraak inplannen