Hondentraining bij Snuffeldog in Cothen

Voor een leuke leerzame hondentraining in Cothen moet u bij Hondencentrum Snuffeldog zijn.

Hier leert u spelenderwijs u hond opvoeden. In de 45 minuten dat u les heeft bij de puppycursus en gehoorzaamheid wordt u op eigen niveau begeleid. U kunt elk moment instromen in de training. Hierdoor leert u ook van de andere cursisten. Bij de puppycursus en de gehoorzaamheids lessen bij Hondencentrum snuffeldog ontvangt u een digitaal boek met alle oefeningen inclusief foto’s nogmaals uitgelegd.

Onze hondentraining in Cothen is uniek door de leuke interactie tussen baas en hond. In de puppy training leert u spelenderwijs de basis commando’s met balans oefeningen en natuurlijk de theorie. In de gehoorzaamheidstraining leert u naast de commando’s blijf, volgen en apporteren, uw hond ook los te luisteren.

Bij zowel onze puppycursus als gehoorzaamheidscursus komen ook leuke oefeningen naar voren waar kinderen ook mee kunnen doen zoals door een tunnel, sluf, over de latjes.

Naast deze gehoorzaamheidstraining zijn wij de enige in Cothent e.o. waar ook combisport gegeven wordt. Dit is een combinatie van gehoorzaamheid en behendigheid. Jonge honden van 9 maanden kunnen deze hondentraining al volgen.

Nieuwsgierig geworden?

Kijk snel bij onze trainingen: Puppycursus, Pubercursus, SHH, Behendigheid, Combisport.

Bekijk alle trainingen