Hondenschool Snuffeldog

11836806_798969693534791_6233026647653332319_n

Een goede band met je hond is het begin van een leuke gezamenlijke toekomst! Dat is de doelstelling van Hondenschool Snuffeldog in Vianen. Naast dat u de hond wat leert, is het ook belangrijk dat u er beide plezier in heeft. Door een combinatie van gehoorzaamheid en spel zult u ervaren dat u een team wordt met uw hond. Samen spelen met de hond staat voorop, waarbij de gehoorzaamheid als rode draad door de lessen gaat.
Gehoorzaamheid is slechts een onderdeel in de totale opvoeding van een hond. Daarom werken we ’themagericht’ waarbij de verschillende oefeningen in de context van de dagelijkse praktijk geplaatst worden; sociaal gewenst gedrag naar mensen en honden, beweging & energie, gedrag & leren, rangorde, contact tussen u en uw hond, juist belonen en verzorging.

Wat onze doel is, is dat u een goed getrainde hond krijgt. Dat is voor ons een volgzame hond die nieuwe informatie kan verwerken en zich aan allerlei situaties kan aanpassen.

Hondenschool Snuffeldog helpt u graag om meer inzicht te krijgen in het gedrag van uw hond, wat de behoeftens zijn van uw hond en hoe u een goede baas kan zijn voor uw hond.

Trainen betekent dat u uw hond goede manieren bijbrengt. Tegelijkertijd stimuleert u hem geestelijk en lichamelijk op de juiste manier. Hierdoor voorkomt u ongewenst gedrag en zorgt u voor een leuke gezamelijke toekomst!