Puppycursus

De basistraining met uw pup!

De puppycursus bij Snuffeldog is voor honden vanaf 8 weken. Deze cursus is zeer geschikt voor de jongste onder ons. We richten ons vooral op het socialiseren en opvoeding. Spelenderwijs leert uw pup de wereld te ontdekken, wandelen met slappe lijn en wat wel en niet mag in de maatschappij of van de baas.
Na afronding van de puppycursus is de basis gelegd voor een sociale huishond en is het mogelijk door te stromen naar de pubercursus waar de basisoefeningen worden uitgebouwd en er nieuwe oefeningen worden geïntroduceerd..

Wat gaan we doen met de Puppycursus?

De oefeningen worden rustig opgebouwd en in logische volgorde aangeleerd. Er wordt o.a. aandacht geschonken aan meelopen aan de lijn zonder te trekken, zit, af, prikkels zoals geluiden en vreemde obstakels. Daarnaast wordt er ook tijd besteed in de lessen voor de dagelijkse dingen waar u mee te maken krijgt zoals zindelijkheid, alleen thuis blijven, wat zijn de regels tussen de hondeneigenaren in het park of buurt?

Wij trainen bij Snuffeldog op een grasveld. Zo worden de honden juist geprikkeld zoals het ook gaat tijdens uw dagelijkse wandeling. Zo kunnen we gelijk inspelen op de behoefte van u als trainer en uw hond.

Een aanrader voor elke puppybezitter!